YOZGAT / SARIKAYA - Hisarbey Ortaokulu

Hisarbey Ortaokulu

Adres
HİSARBEY KÖYÜ HİSARBEY KÜME EVLERİ HISARBEY ORTAOKULU BLOK NO 9 SARIKAYA / YOZGAT
Vizyon
Kendi başına düşünebilen,karar verebilen,karşılaştığı problemler karşısında farklı çözüm yolları üretebilen,sorgulayan,tartışan,aktif,teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan öğrenciler yetiştirmek,yöre halkını da eğitimin içerisine dahil edip gelişmelerden haberdar etmek. Bunun yanı sıra kendini sürekli yenileyen,değerlerine sahip çıkan,milletine hizmet etmeyi vazife olarak gören nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Biz; öğrencilerimizin bilgi ve becerileri doğrultusunda gelişimini sağlamak, onların kendine güvenen,ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız;geleceği şekillendirme sorumluluğu ile sürekli çalışarak mükemmele ulaşmak,sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ile öncü olmaktır.
08:40 15:10
KALORİFER